About

966276_170189773146393_157513964_oEen goed werkproces is voor mij belangrijk. Ik ga altijd op een systematische manier met mijn opdrachten om waarvoor goed overleg met de opdrachtgever zeer belangrijk is. Creativiteit is voor mij ook zeer belangrijk maar hiervoor laat ik me niet van de wijs brengen door mijn eigen ego, het eindproduct staat voorop. U kunt audio verwachten dat volledig op uw product is afgestemd. Van de audio die u die krijgt bent u eigenaar en alles is gelicenseerd. Ik bezit alle software die ik gebruik en de geluidseffecten die ik niet zelf opneem haal ik uit de geluidseffectendatabases van Hollywood Edge waar ik een licentie voor heb.

Ik vind audio iets magisch om mee te werken en ik hoop hiervan nooit uitgeleerd te zijn. Mijn hele leven ben ik al bezig met audio. Ik weet van een hele hoop instrumenten hoe ze in elkaar zitten (en kan er een paar aardig bespelen) en ben ik vanaf mijn vijftiende dj waarvoor ik bij verschillende festivals zoals het Fries Straat Festival in Leeuwarden en Oerol op Terschelling en in discotheken heb gedraaid zoals de Plankier en de Gloppe in Leeuwarden, de Kade in Zaandam en de Wyb op Terschelling. Op mijn 26e ben ik gestart met de opleiding Sound Design die ik met vlag en wimpel heb afgemaakt. Sinds 2010 ben ik in de Blokhuispoort bezig. Eerst onder de naam “The Wired Audio” en vanaf begin 2016 als “Marinus Audio”. Hiervoor heb ik veel audio gemaakt voor onder andere Grendel Games waarvoor ik voor de game Underground genomineerd zijn geweest voor de Dutch Game Awards.

Platen

Het dj’en doe ik nog regelmatig bij onder andere Neushoorn en Podium Asteriks. Ook word ik regelmatig gevraagd om audio- en lichttechniek te organiseren voor festivals. Dat begint bij het maken van een geluids- en lichtplan en dat ook opbouwen en afbreken tot technische vraagbaak tijdens het festival. Daarnaast zit ik in de locatievormgevingsploeg van Welcome To The Village en Paradigm in Groningen.